• Suzanne van der Hoeven

Badkamers met zwarte accenten

Een echte trend in badkamerland, zwarte accenten! Zelf vind ik het super tof en je kan het goed combineren met andere zwarte elementen in huis.


Veel badkamers zijn niet zo groot en moeten rustig en ruimtelijk ogen. Je gaat dan vaak voor lichte tegels, alleen alles wit? Dat wordt weer erg 'ziekenhuis' achtig. We willen dat dus combineren met een contrastkleur. Hoe leuk is het om dit subtiel met je kranen, douchedeur en radiator te doen!


De stijl van de zwarte accenten is vaak terug te zien in de luxe hotelsfeer badkamers. Je krijgt er namelijk een chique uitstraling mee. Het wordt ook veel gecombineerd met marmer, wat trouwens ook weer helemaal terug is. Marmer is een paar jaar weg geweest maar op dit moment super hip in de badkamer en eveneens bij de keukens.


Een andere stijl waar je het zwart in terug vindt, is de Scandinavische stijl. Hierin wordt gewerkt met kleine pastelkleurige tegels en zorgen de zwarte elementen net voor wat meer power in de badkamer!


Wil je ook zo'n badkamer? Contact me dan!


79 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon