top of page
WEB-Viver Interieur-2024-GF-19.jpeg

Viver Interieur:

Viver interieur bestaat sinds 2018 en is een interieurontwerp- en adviesbureau, gespecialiseerd in het inrichten van zowel de particuliere- als de zakelijke markt!

Door middel van 3D tekeningen en video animaties krijgt u een goed beeld hoe de nieuwe inrichting er uit gaat zien. Dit kan voor elke ruimte in het huis of bedrijf. Behalve dat er wordt gekeken naar kleur en stijl,  kan er ook een verlichtingsplan worden gemaakt en een keuken en/of badkamer worden ontworpen die perfect aansluiten op uw nieuwe interieur.

Uiteraard kunt u het project zelf uitvoeren en met de tips, ideeën en ontwerpen het interieur gaan realiseren.

Mocht u opzien tegen een eventuele verbouwing of het uitvoeren van het interieur project, dan kunnen wij dat voor u geheel uit handen nemen!

WEB-Viver Interieur-2024-GF-6.jpeg

Wie zijn wij

Ik ben Suzanne van der Hoeven. Na het afronden van de vierjarige opleiding tot interieuradviseur, run ik al zes jaar met heel veel passie en plezier mijn eigen ontwerp- en adviesbureau. Inmiddels heb ik een jarenlange ervaring in de interieurbranche en beschik ik over een ruime kennis van materiaal- en kleurgebruik, hierdoor kan ik elke gewenste ruimte omtoveren tot wat u voor ogen heeft.

Eigenaresse, Viver Interieur

WEB-Viver Interieur-2024-GF-7.jpeg

Ik ben Louise van der Hoeven. Het is ontzettend mooi om, met mijn interesse voor het interieur, mee te kunnen helpen bij Viver Interieur. Op de achtergrond voer ik allerlei hand- en spandiensten uit. Wellicht komt u mij tegen bij het afstijlen van uw woning. Dit doen wij namelijk altijd gezellig samen.

bottom of page