top of page
WEB-Viver Interieur-2024-GF-16.jpeg

Jouw droominterieur

Wat kan je verwachten?

Toe aan een nieuw interieur? Hebben jullie een nieuwbouwhuis gekocht of willen jullie je huidige huis gaan verbouwen? Super leuk, wij helpen graag!

WEB-Viver Interieur-2024-GF-21.jpeg

01

Kennismakingsgesprek

Als eerste kom ik bij jullie langs om het huidige interieur te bekijken en om te kijken of het tussen ons klikt. We bespreken alle wensen en eventueel ga ik alvast de maten van de ruimte opmeten. Binnen enkele dagen na het gesprek ontvangen jullie van mij een offerte. Hierin staan alle kosten vermeld, zodat jullie later niet voor verrassingen komen te staan.

02

Aan de slag 

Wat leuk, ik mag voor jullie aan de slag!

Om de sfeer van het nieuwe interieur vorm te geven, begin ik met het maken van een moodboard. 

Moodboard.jpg
Renderfoto 1.6.jpg

03

3D tekeningen 

Hierna ga ik aan het werk met zowel 2- als 3D tekeningen, zodat jullie een goed beeld van de mogelijkheden van de ruimte(s) krijgen. Alles wordt nu visueel gemaakt. Ik ga de ruimtes inrichten met meubels, kozijnen, vloeren en accessoires en dat alles in passende kleuren.

Ook kan er gekozen worden voor een verlichtingsplan, zodat jullie nieuwe interieur straks ook mooi verlicht gaat worden. 

04

Presentatie 

Wanneer het ontwerp is afgerond ga ik dit met jullie bespreken. Dit doen we weer bij jullie op locatie. Ook is het mogelijk om een video animatie te laten zien zodat jullie werkelijk door jullie nieuwe interieur kunnen ‘lopen’!

JensHaarden_Sassenheim_14_2023.jpg

05

Uitvoering

Wanneer het ontwerp definitief wordt gemaakt en alles is goedgekeurd, wordt de uitvoering in gang gezet. 

 

Samen gaan we een ‘moodboard’ van materialen samenstellen en gaan we langs bij leveranciers om keuzes te maken. Als dit is gebeurd, kan het uitvoeren beginnen! Dit kunnen jullie zelf oppakken, waarbij ik op de achtergrond advies kan geven, maar ik kan jullie hierin ook begeleiden. 

 

​Als het interieur is gerealiseerd, komen wij afstijlen en de 'finishing touch' aan de woning geven. Voor jullie rest dan alleen nog maar, genieten! 

Enthousiast geworden? Neem contact op!

CONTACT

Onze projecten

bottom of page