top of page
WEB-Viver Interieur-2024-GF-24.jpeg

Zakelijk advies

Wat kun je van ons verwachten bij een zakelijk interieur?

Als ondernemer ben je vaak al druk en bij een verbouwing of nieuwe inrichting komt veel kijken. Daarom doen wij waar we goed in zijn, jou ontzorgen! Viver Interieur is gespecialiseerd in de inrichting van kantoorpanden, winkels en showrooms. Kortom, alles wat een mooie uitstraling moet krijgen.

Benieuwd? Lees hieronder hoe we te werk gaan.  

WEB-Viver Interieur-2024-GF-21.jpeg

01

Kennismakingsgesprek

Waar sta je voor als ondernemer? Wat wil je met jouw bedrijf uitstralen? Dat zijn vragen die ik op het een kennismakingsgesprek ga stellen. We leren elkaar kennen en kijken of het klikt! 

Binnen enkele dagen na het gesprek ontvangen je van mij een offerte. Hierin staan alle kosten vermeld, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

02

Opstart 

Allereerst ga ik mij verdiepen in jouw bedrijf en welke sfeer en uitstraling deze qua interieur moet hebben. Dit visualiseer ik in een moodboard. 

Daarna ga ik aan de slag met de ruimte. Deze teken ik in zowel 2- als 3D in. Op deze manier krijg ik een goed beeld van de ruimte. Het schetsen kan gaan beginnen!

Plattegrond voor website.jpg
Renderfoto 1.4.png

03

Voorlopig ontwerp

In deze fase werk ik het project verder uit. De inrichting wordt ingetekend en sfeer wordt in de ruimte neergezet. Er wordt overal aan gedacht, zo worden er keuzes gemaakt voor de meubels, vloeren en raamdecoratie, maar wordt ook over de kozijnen, deuren en accessoires wordt nagedacht. Dit alles vind je in een visuele 3D tekening. 

Nadat dit klaar is, wordt het project bij jullie op locatie gepresenteerd. 

04

Definitief ontwerp

Hierin worden eventuele aanpassingen verwerkt en maken we het ontwerp definitief. De keuzes worden bevestigd en er komt een materialen voorstel inclusief een begroting om alles te realiseren. 

Verder wordt er op het definitieve ontwerp een verlichtingsplan gemaakt. 

Renderfoto hal 1.4 .jpg
IMG_9128.jpg

05

Uitvoering 

De uitvoering kan beginnen! Wij doen dit in overleg, en kunnen dit oppakken en begeleiden. Zelf de uitvoering oppakken is ook een optie en dan zullen wij op de achtergrond aanwezig zijn voor vragen en eventuele begeleiding. 

Als laatste kan de afstyling beginnen, hiervoor schaffen we de juiste decoratie aan en geven het interieur de 'finishing touch'. 

Ons werk

bottom of page