top of page
  • Suzanne van der Hoeven

De kleuren van 2023!

Het nieuwe voorjaar hangt weer in de lucht. Misschien denk je: ‘tijd voor een nieuwe kleur op de muur’! Om alvast wat inspiratie op te doen vind je hieronder de nieuwste kleuren van bekende verfmerken. Prachtige kleuren die zeker zijn toe te passen in je huidige interieur.


De Flexa kleur van dit jaar is ‘Wild Wonder’. ‘Wild Wonder’ is een positieve, natuurlijke geeltint en verbindt binnenshuis met de natuur buiten. Je kunt deze kleur mooi combineren met de kleuren uit het kleurenpalet van Colour Futures 2023 van Flexa. Hij mixt mooi met andere neutrale kleuren, zoals bruin, taupe en grijs en diverse materialen uit de natuur, zoals hout, steen en riet.
Sigma heeft als kleur van het jaar ‘Vining Ivy’. Deze prachtige kleur bestaat uit krachtig blauw met verfijnd groen. Deze kleur geeft rust aan je interieur. Combineer ‘Vining Ivy’ met gouden accessoires voor een luxe sfeer. Combineer je de kleur met wittinten en hout, dan krijg je een mooie natuurlijke uitstraling.
Karwei kiest dit jaar voor de kleur ‘Nordic Green’. Een heerlijk frisse grijsgroene tint. De kleur ‘Nordic Green’ straalt rust uit en doet ook denken aan de natuur en dan met name aan het bos en de zee. Deze mooie kleur zie je vooral veel in de huizen en natuur van Scandinavië terug.113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page