top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Vt wonen & design beurs 2017


Het was afgelopen donderdag een erg onstuimige dag met windsnelheden tot 120 km per uur en code oranje. Had ik op dat moment nou net het idee om naar de vt wonen beurs te gaan! In mijn auto ben ik met 2 handen aan het stuur naar Amsterdam gereden waar in de RAI de vt wonen & design beurs gehouden werd.

Gelukkig zonder brokken kwam ik aan op de beurs. Ben jij nou niet geweest, maar wel benieuwd hoe het eruit zag en wat de nieuwste ideeën zijn, ik heb een heleboel foto's gemaakt zodat je op de bank ook mee kan genieten.

Qua kleuren zie je veel warme donkere kleuren. Dit is erg mooi voor het najaar, de kleuren zijn vol en sprekend. Donkergroen, Denim Drift en okergeel heb ik veel terug gezien.

De nieuwe Flexa kleur Heartwood is nieuw in het interieur. Het is een soort oud roze tint. Erg opvallend, want de roze tint is toch een paar jaar verdwenen geweest uit het interieur.

Wat heb ik veel goud gezien! Het zilver wordt meer en meer naar de achtergrond gebracht door de goudtint. Bij verschillende stijlen was het goud te zien. Suptiel of erg aanwezig maar zeker niet meer weg te denken uit het interieur van de het najaar van 2017.

Opvallend waren de Hollandse Meesters. De schilderijen passen perfect bij de warme donkere kleuren waarmee je een chique interieur tot stand kan brengen. De Hollandse Meesters vind je terug in stoffen, schilderijen, behang, patronen en accessoires. Een stijl die ik persoonlijk zeer waardeer. Ook hier is het goud weer goed mee te combineren.

Het minimalisme en simpele van de Scandinavische stijl kom je ook nog veel tegen, samen met wat industriële elementen. Een basic interieur is daarom nog steeds geliefd en een goede tegenhanger van de interieurs met volle aanwezige kleuren.

Ik heb verschillende tegeltjes voorbij zien komen, en ik ben daar een echte fan van!

Iets wat ik heel vernieuwend vond en nog niet heel vaak had gezien zijn deze wandpanelen. Met allemaal verschillende stoffen, groottes en toepassingen kan je je eigen wandpaneel helemaal zelf samenstellen. Hierdoor zou het in veel interieurs kunnen worden toegepast. Een klok, kapstok of een spiegel eraan, het is allemaal mogelijk. Ik ben voor!!

Dit waren mijn foto's en conclusies van de stijlen op het gebied van interieur! Ik hoop dat je wat wijzer bent geworden, ik namelijk wel :)


88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page