top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Keuken musthaves


Een keuken is een plek waar in geleefd wordt en in veel gevallen een gezellig samen zijn met vrienden en familie. Waarom laten we de keuken dan niet eens stralen? Er zijn zoveel mooie en leuke accessoires te vinden om je keuken net even wat extra's te geven. Voeg wat kleur toe, houd het strak of werk met mooie potten en pannen. Ik laat je de leukste musthaves zien!

Glazen potten kunnen niet meer ontbreken in de keuken. Alle specerijen en ingrediënten mogen gezien worden! Koop simpele potten en schrijf erop met water vaste stift, of met stickers met schoolborden verf waarop je de tekst kunt krijten.

Wauw dit is toch gaaf zo'n kleurtje in je keuken. Dat fleurt toch helemaal de boel op! Een echte eyecatcher al zeg ik het zelf. Is babyblauw niet helemaal jou ding, geen paniek ze zijn er in veel verschillende kleuren.

De trolley spreekt al voor zichzelf. Je servies, potten en pannen mogen gezien worden en komen helemaal gaaf uit in deze trolley!

Natuurlijke materialen zijn erg belangrijk en zeker hout mag niet worden vergeten. Het hout kan goed toegepast worden via brood/snijplanken. Ook is het leuk om meerdere planken in verschillende vormen en maten bij elkaar neer te zetten of op te hangen.

Deze weegschaal is er gaaf. Hij geeft een knipoog naar de ouderwetse weegschalen, maar is tegenwoordig in de hipste kleurtjes te vinden!

Het groen wordt toegepast in de woonkamer maar belangrijk is dat dat ook doorgetrokken wordt naar de keuken. Dit kan met behulp van tuinkruiden in potjes zoals Basilicum, Tijm, Bieslook en Koriander.

Doe eens gek met je theedoeken of handdoeken. Neem gekke kleuren, patronen of afbeeldingen.

Stoer, staal en stijlvol zo omschrijf ik deze musthave prullenbak van Housedoctor. Ook te verkrijgen in zwart in wit. Ik zeg aanschaffen maar!!

Om het hele plaatje af te maken moeten er ook ovenhandschoenen worden aangeschaft. Koop deze net zoals de theedoeken, handoeken en pannenlappen in gave tinten, patronen of figuurtjes maar creëer wel eenheid.

En dan als laatste koken voor de allerkleinsten. Wanneer jouw keuken helemaal in orde is wil je ook dat het speelgoed van de kinderen past bij het interieur. Dat komt met de collectie van Bloomingville helemaal goed.

120 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page