top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Van houtworm naar hip:)


Ik wil op mijn vorige blog ‘Groots wonen voor een prikkie’ even terugkomen. Ik vind het zelf erg leuk om mijn eigen interieur persoonlijk en uniek te maken. Dus vandaag geef ik in deze blog een kijkje bij mij thuis.

Ik wilde graag een nieuwe buffetkast, maar er niet teveel geld aan uitgeven en hij moest uniek zijn. Dus ik was op Marktplaats een beetje aan het rondneuzen en vond een pareltje van een kast online staan. Het is een echte oude buffetkast met glas in lood ramen en hij heeft een beetje een brocante stijl.

Met een karretje achter de auto en een sterke man mee zijn we op pad gegaan. Op het eerste gezicht was hij erg mooi en daarom betaalde ik de verkoper de gevraagde 130 euro en heb de kast achterin het karretje geladen.

Eenmaal thuis gekomen en ik de kast beter ging bekijken zag hij er niet best uit. In een groot gedeelte had houtworm gezeten en veel stukken waren verrot. Maar het leuke is dat je er altijd wat moois van kan maken! Dus de kast ging helemaal uit elkaar en de rotte onderdelen werden vervangen voor mooi nieuw hout.

De witte kleur die de kast had vond ik te flets tegen mijn wand. Ook wilde ik de kast een stoer tintje geven, vandaar dat hij zwart is geworden!:0 Buiten zwarte elementen heb ik ook gouden elementen in mijn woonkamer. De originele greepjes heb ik goud geschilderd en nu is de buffetkast echt een plaatje in mijn huis! Er heeft veel zorg in gezeten en ik zal hem ook voorlopig niet wegdoen. En boven alles hij is echt uniek, deze kast heeft niemand!!

483 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page