top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Maison & Objet


Ik ben afgereisd naar het mooie Parijs om de nieuwste inspiratie en ideeën op te doen. Daar heb ik de ontzettend grote en mooie beurs Maison & Objet bezocht. Voor de echte interieur liefhebber is dit het ultieme snoepjespaleis en gaat mijn hart hier toch echt sneller van kloppen! Ze hebben alles, maar dan ook echt alles op het gebied van interieur en accessoires. Je vindt hier ook prachtige serviezen, heerlijke luchtjes, sieraden, prachtige stoffen en het leukste kinderspeelgoed. Op deze beurs tonen tientallen landen van over de hele wereld hun nieuwste spullen. Je vindt hier nieuwe ontwerpers, oude bekenden en de grootste merken.

Nadat ik goede wandelschoenen aan had gedaan om over de beurs, met wel te zijn 8 hallen, te gaan lopen ben ik naar binnen gegaan. Een tas voor alle folders en boekjes mocht ook zeker niet ontbreken. Ik heb heel veel nieuwe interieurs, meubels en stijlen gezien en wat mij opviel is dat je groen nog steeds heel veel ziet. Het Botanic interieur met Rotan meubels werd nog veel gepresenteerd bij Maison & Objet. Ook de natuurlijke materialen zag je weer veel voorbijkomen. Veel gouden accessoires en warme donkere tinten zetten nog steeds de boventoon. Daarin tegen is ook de Scandinavische invloed nog niet vertrokken uit het interieur.

Och, wat zit ik toch weer veel te praten. Ik laat jullie meegenieten van wat ik heb gezien op de beurs. Foto's zeggen meer dan woorden, neem een kijkje op Maison & Objet!


75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page