• Suzanne van der Hoeven

Iets echt unieks? Ontwerp een meubel op maat!

Maatwerkmeubels:

In woonwinkels is er ontzettend veel keuze in meubels. Maar vaak is net de afmeting, kleur of het materiaal niet wat je zoekt. Dan heb ik het nog niet eens over het vinden van een meubel voor lastige hoeken. Wil je meer eenheid, iets unieks of extra opbergruimte, dan is een maatwerkmeubel misschien wel de oplossing!


In alle stijlen:

Heb je een landelijk interieur, klassiek of modern, het is allemaal mogelijk. Je kan werken met mooie sierlijsten en ronde vormen, maar ook een hoogglans strak meubel kan op maat gemaakt worden.


Prijs:

Denk eens aan een simpele Ikea kast die je op maat wilt bestellen qua inrichting en deurtjes. Je betaalt al snel een hoop geld. Er wordt vaak gedacht dat maatwerkmeubels erg duur zijn, maar dit hoeft lang niet altijd zo te zijn. En vaak heb je hier veel langer plezier van, omdat het past in je interieur en super praktisch is!


Zelf bedenk ik in veel ontwerpen maatwerkmeubels. Dit omdat ik het precies passend kan maken bij het interieur. Ik kan de verschillende wensen van de klant erin verwerken en je hebt altijd een uniek interieur en een echte eyecather! Is een maatwerkmeubel voor jou ook de oplossing? Ik kan hem ontwerpen in een nieuw of bestaand interieur en hem daarna samen met de meubelmaker uitvoeren!51 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon