top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Haal de lente in huis!

Heerlijk eindelijk is het weer lente!

Laat de lente terugkomen in je interieur. Je hoeft echt niet je hele interieur aan te passen, dit kan namelijk al door kleine veranderingen aan te brengen. Hoe? Dat laat ik je hieronder zien!Bezem erdoor

De lente in huis halen betekent als eerste de boel lekker opfrissen. Begin de lente met een schone lei, zet je winterspullen op zolder, zet de ramen open en geniet van de heerlijke voorjaarslucht.

Wissel van stoffen

Vervang je winterse kussens en warme plaids op de bank door zomerse varianten. Kies voor frisse, lichte kleuren in linnen of katoen. Een plaid kan best, maar kies voor een luchtige en lichte stof. Dunne vitrages houden het felle zonlicht buiten.


Pastelkleuren in je huis Pastelkleuren geven je huis een mooie, frisse uitstraling. Je kunt natuurlijk vol enthousiasme een hele muur in een mooie pastelkleur schilderen, maar wil je zo rigoureus niet te werk gaan, dan geven pastelkleurige kaarsen, kussens of een mooie vaas je interieur ook een nieuwe boost. Meubels van rotan of een lichte kleur hout staan daar ook heel goed bij.


Bloemen, bloemen en nog eens bloemen Zet je huis vol met bloemen! Denk eens aan mooie bloesemtakken, tulpen, blauwe druifjes of pioenrozen. Zet ze in kleine glazen vaasjes of maak een mooi veldboeket. Ze zijn er weer volop, dus geniet ervan!

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page