• Suzanne van der Hoeven

Lente kriebels


Lente

'Kom laten we de bloemetjes buiten zetten'!

Ik begin het altijd te voelen aan de kriebels in mijn neus. De lente komt er weer aan. ‘Hatsjoee’. Maar natuurlijk zie ik nu ook al de zonnestralen steeds verder het huis binnen schijnen en heb ik de afgelopen dagen mijn winterjas aan de kapstok laten hangen. Hier wordt toch ieder mens vrolijk van! De vitamine D pil kan in het stripje blijven zitten, en ik zit nu heerlijk met mijn iets wat bleke huid op het balkon.

Maar hoe halen we nou de winter en de kou uit ons huis? Breng kleur in je interieur, maak het licht en vrolijk. Koop nieuwe bloemen en planten en zet al hier en daar een paasei of schaapje neer. Ik ben voor jullie op Pinterest gaan zitten speuren en tevens in mijn eigen huis. Ik heb alle foto's op een rijtje gezet!


32 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon