top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Lente kriebels


Lente

'Kom laten we de bloemetjes buiten zetten'!

Ik begin het altijd te voelen aan de kriebels in mijn neus. De lente komt er weer aan. ‘Hatsjoee’. Maar natuurlijk zie ik nu ook al de zonnestralen steeds verder het huis binnen schijnen en heb ik de afgelopen dagen mijn winterjas aan de kapstok laten hangen. Hier wordt toch ieder mens vrolijk van! De vitamine D pil kan in het stripje blijven zitten, en ik zit nu heerlijk met mijn iets wat bleke huid op het balkon.

Maar hoe halen we nou de winter en de kou uit ons huis? Breng kleur in je interieur, maak het licht en vrolijk. Koop nieuwe bloemen en planten en zet al hier en daar een paasei of schaapje neer. Ik ben voor jullie op Pinterest gaan zitten speuren en tevens in mijn eigen huis. Ik heb alle foto's op een rijtje gezet!


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page