top of page
  • Suzanne van der Hoeven

'Buiten wonen'


Nu het zonnetje toch steeds meer om de hoek komt kijken willen we ons ‘buiten wonen’ weer leuk en gezellig maken. Deze blog gaat over een balkon leuk aankleden en gezelligheid creëren. Een balkon zegt veel over de bewoners die er wonen. Alle stijlen van modern, botanisch tot romantisch zijn mogelijk. Er zijn super veel slimme oplossingen voor de privacy en mooie meubels die je buiten kan laten staan. Tevens hoef je geen groot balkon te hebben om het leuk in te richten, ook bij een klein balkon zijn heel veel mogelijkheden.

Planten

Ga je een balkon inrichten dan moet je rekening houden met de wind en de hoeveelheid zon bij het kiezen van de beplanting. Kies voor sterke planten die goed in een pot of bak kunnen. Kunststof is handig op het balkon, omdat het niet zwaar is. Is je balkon niet zo groot, hang je beplanting aan je muur of aan de omheining van je balkon

Meubels

Op dit gebied is zoveel te vinden! Je hebt tegenwoordig bijna net zoveel meubels voor binnen als voor buiten. In alle stijlen, maten, materialen en kleuren vind je meubels. Ga jij voor een luxe lounge set met alles erop of eraan of ga je voor een Frans tafeltje en stoeltje via marktplaats?

Niet te vergeten op een balkon, de zonwering.

Zeker op de wat grotere balkons of op een zonnige kant is het een ‘must’! Dit zou een mooie Parasol kunnen zijn. Ze zijn er in alle soorten en maten. Ook kan je kiezen voor een mooi uitvalscherm of een nostalgische markies.

Styling is alles

Om je balkon af te maken kan je werken met mooie accessoires. Denk aan windlichten, kussens, lampjes, servies of beeldjes. Hiermee maak je jou balkon eigen. Kies wat jij mooi vind. Ga voor verschillende kleuren kussentjes en zet je balkon vol met leuke accessoires of ga voor strak, rust en eenheid. BBQ’s zijn helemaal hip en in de leukste kleuren te krijgen. Eet je graag buiten in de zon? Schaf dan een leuke BBQ aan, succes gegarandeerd.

Klein balkon

Een klein balkon hoeft helemaal niet saai te zijn. Voor een klein balkon heb je hele leuke mogelijkheden om het in te richten. Hieronder zie je wat inspiratie!


68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page