top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Oh autumn, it’s nice to see you again!


Wat kan ik van dit seizoen genieten. En dat heb ik de afgelopen week ook gedaan. De mooiste tijd om de Ardennen te bezoeken is met de herfst. De verschillende kleuren bladeren, het zonlicht wat laag door de bossen schijnt en niet te vergeten alle dennenappels en beukennootjes om je huis ‘herfstready’ mee te maken!

Eigenlijk was ik thuis al begonnen met versieren. Maar hoe breng je de prachtige herfst bij je binnen? Hieronder wat tips:

Tip 1: de bossen in!

Veel winkels hebben nu leuke herfstaccessoires in de winkel liggen. Maar niets is leuker dan echte kastanjes, beukennootjes, takken of dennenappels in je interieur te verwerken. Dit is niet moeilijk, en hartstikke leuk. Verzamel al deze herfstspullen en doe ze in een grote schaal of vaas. Je krijgt hiermee een echte herfstsfeer, hebt geen troep en juist omdat het wat groter is krijg je ook niet het gevoel van ‘tuttemerul’ in huis.

Tip 2: herfst accessoires.

Heel leuk al die accessoires in de winkels. Maar wat moet je nou kiezen? Ga allereerst niet voor teveel ‘kleine’ accessoires die je thuis geen plek weet te geven. Kies een paar mooie items waar je plek voor hebt. Je kan ook een paar accessoires bij elkaar zetten zolang het niet rommelig is. Dus haal een plek leeg op of in je kast. Zet iets leuks in de vensterbank of op tafel.

Tip 3: Herfst op een dienblad.

Toch teveel accessoires gekocht, weet je niet wat je met je gezochte spullen uit het bos aan moet en wil je een rustig effect hebben. Zet het dan bij elkaar neer op een dienblad, dit werkt altijd!

En als laatste, vergeet de kaarsen niet! Die maken het echt af:)

135 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page