top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Vtwonen beurs 2019


Ik wil heel graag de ideeën over de vtwonen beurs met jullie delen! Ik heb veel foto's gemaakt om jullie een goede indruk te geven over wat voor moois er allemaal te zien was. Er waren naar mijn mening 3 verschillende stijlen/richtingen te zien. Hieronder de foto's en uitleg van de stijlen. Enjoy:)

Back to basic:

In het basic interieur vind je de aardetinten, natuurlijke materialen en warme zachte stoffen. Dit is het interieur waar ook de terracotta kleur in gezien wordt. Deze wordt gebruikt als eyecather en zal je veel in verfkleuren en accessoires gaan zien. De kleuren komen uit de natuur en geven een rustige en warme uitstraling. Het minimalistische inrichten geeft deze stijl toch een luxe uitstraling. Veel ronde en organische vormen vind je hierin terug en verschillende materialen bij elkaar gebruiken maakt deze stijl uniek!

Living luxury:

De hotelsfeer is iets wat echt weer van nu is! Chique materialen, luxe meubels en spannende behangetjes. In deze interieurstijl staat goud op dit moment nog bovenaan. Dit is namelijk ontzettend mooi om met de rustige tinten zoals taupe, antraciet of zwart te combineren. Ook geeft goud je interieur een echte boost! Wit zien we in deze stijl niet terug, we willen het niet meer clean. Nee, we gaan ook hier voor warmte en gezelligheid!

100% groen:

De kleur groen en het botanische is al een tijd in ons interieur te zien. Op de beurs zag je deze kleur ook weer terug, maar eigenlijk hoorde de groene kleur bij iets anders. Het klimaat is iets wat veel ter sprake komt en waar we veel mee bezig zijn. Je merkt ook dat het interieur hierin niet achter kan blijven. De trend van nu wordt niet zo zeer de groene kleur, maar meer het groen doen! Zo waren er hele mooie producten te zien die goed zijn voor het milieu, denk daarbij aan marmoleum of een gerecycled gordijn!

168 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page