top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Herfsttint 2019


De mooie zonnestralen veranderen langzaam in een herfstbriesje. We gaan naar binnen toe en daar willen we het gezellig maken. De echte topper daarin is terracotta, en helemaal ala 2019! De herfst is het ideale seizoen daarvoor. Je ziet de warme aardse tinten nu veel. Waarin de terracotta tint bovenaan staat. In deze kleurenrange kan je wat meer naar het bruin gaan om het nog wat aardser en stoerder te maken, maar ook kan je kiezen voor een oranje tint. Dit gaat meer richting de koraal kleur, and I love it!

Tinten die uit de natuur komen of natuurlijke tinten bevatten, word je niet snel zat. Het is geen uitgesproken kleur, maar hij zorgt echt voor rust. De kilheid haal je hiermee uit je interieur, dus ik zeg doen! Je kan het goed combineren met zachte stoffen en ronde vormen. Laat de herfst maar komen!

Hieronder accessoires en meubels in de nieuwste herfsttint!

(Klik op de afbeelding om te zien waar je het kan kopen)


305 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page