top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Groots wonen voor een prikkie!


Laatst kreeg ik de vraag of ik leuke tips kan geven voor een interieur met een klein budget.

Gelukkig hoef je geen tonnen te verdienen om er thuis leuk, gezellig en hip bij te zitten. Wel vergt het iets meer creativiteit, maar dat maakt het eigenlijk ook des te leuker! Hieronder een paar ideeën.

Koop tweedehands meubels:

We weten dat we er leuke tweedehands meubels zijn. Maar waar vind je die nou? Om te beginnen hebben we de tweedehands meubelwinkels. Deze zijn de afgelopen jaren door de komst van Marktplaats en Marketplace van Facebook wel minder geworden. De meeste meubels worden op dit moment daar verkocht. Leuke accessoires kan je altijd nog wel vinden in tweedehands winkels.

Mijn grote favoriet is op dit moment Marketplace van Facebook. Superhandig en er staat erg veel op. Mijn tip met tweedehands meubels, koop voornamelijk meubels van ‘hout’. Deze kan je namelijk leuk opknappen als ze er slecht aan toe zijn. Met stoffen banken, gordijnen of vloerkleden vind ik dat altijd een risico. Het is vaak toch wat smoezelig en dit wil je niet in je nieuwe interieur. Er zijn natuurlijk ook meubels met stof die er wel goed uit zien, maar wees er alert op.

Kijk er een beetje doorheen als je een oud meubel voor een paar tientjes te koop ziet staan. Je kan ze in een leuk hip tintje verven, knopjes veranderen en hem daardoor helemaal van nu maken. Met oudere meubels krijgt je interieur ook een verhaal en wordt het persoonlijk. Jij bent namelijk de enige die dat meubel heeft! En van unieke dingen houd ik:)

Er is meer!

Dan hebben we nog Ikea, de ‘place to be’ voor een goedkoop, praktisch en goed interieur. Het enige jammere is dat veel mensen dezelfde meubels hebben staan. Je kan wel door middel van Ikea Hacks, hele leuke dingen maken van Ikea meubels. Je vind deze Hacks veel op Pinterest.

Wil je toch iets nieuws hebben voor een leuk prijsje dan hebben de Leenbakker, Kwantum, Xenos of Action ook hele leuke dingen.

298 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page