top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Tree voor tree!


Een nieuw jaar, nieuwe trends en nieuwe interieurs. Ik kijk al uit naar het voorjaar en zal daar zeker niet de enige in zijn! De kerstversiering is al even de deur uit en het interieur wordt opgefrist.

Nou ga ik jullie helpen herinneren aan iets wat vaak vergeten wordt. Mensen pakken hun interieur aan maar vergeten een heel belangrijk onderdeel 'de trap'. De tijd dat de trap alleen gebruikt werd om naar boven en beneden te lopen is verleden tijd. Het is de spil van je huis, verbindt boven met beneden. Doe er daarom wat mee! Laat hem meespelen in het interieur, laat hem erbij horen en vergeet hem niet!

Er zijn zoveel verschillende manieren om een trap mooi tot zijn recht te laten komen. Wil je hem statig maken, dan kies je voor zwart. Moet hij in de stijl van de rest van je interieur worden, neem hem dan goed mee, of moet hij echt opvallen en een Eyecatcher worden.

Ik heb Pinterest voor jullie afgestruind om op zoek te gaan naar veel verschillende ideeën! Dus beloof mij, als je je interieur gaat vernieuwen dit jaar 'Vergeet de trap niet'!


96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page