top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Opgeruimd het nieuwe jaar in


Het nieuwe jaar is weer een frisse start en waarom laten we die nou niet opgeruimd beginnen? Hier een aantal tips:

- Stofzuig en sop je huis eens goed.

- Gooi overbodige spullen weg of ruim deze op (less is more).

- Schaf eens wat nieuws aan. Leuke nieuwe kussens op de bank of mooie nieuwe planten doen het altijd goed en je krijgt weer een frisse uitstraling in je interieur.

Hierboven zie je de collectie Kvissle van Ikea. Dit zijn hele leuke opbergdoosjes met een bovenkant van kurk, super hip! Maar niet alleen de opbergdoosjes zijn erg leuk, ze hebben er ook een brievenbakje en bureauhouder van! . Op deze manier je is bureau heel mooi geordend en opgeruimd in dezelfde stijl.

Kvissle doosjes: € 12,95

Kvissle brievenbakje: € 19,95

Kvissle bureauhouder: € 8,99

Tegenwoordig heb je hele leuke dozen voor in het interieur. Niet alleen plastic witte dozen voor achter het luik maar dozen met leuke printjes in verschillende vormen en maten. Stapelen maar!

Deze dozen mogen gezien worden, dus zet ze gezellig neer in de woonkamer terwijl je troepjes verborgen zijn.

De Hema heeft de leuke dozen hierboven op de foto's. Vind je ze toch nog een beetje saai dan kan je ze met washitape altijd nog meer eigen maken.

Ronde doos blauw/wit: € 4,00

Kartonnen dozen set van 2: € 3,00

Dozen set van 3: € 7,00

Hoe leuk zijn deze bakkerskasten van de Xenos wel niet! Je hebt ze in zwart en wit in verschillende soorten en maten. Dit staat helemaal te gek in je opgeruimde huis. Zet er wat dozen in, of juist hippe accessoires erop. Dit staat ook ontzettend leuk in de keuken, zet er mooie pannen of keuken attributen op. Deze kast is ook super handig in een werk/knutsel kamer voor je hobbyspulletjes.

De zwarte bakkerskast met 5 planken: € 79,99

De witte bakkerskast met 3 planken: € 41,99

138 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page