top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Viver Interieur bestaat 5 jaar!

Wat is de tijd voorbij gevlogen! Viver Interieur bestaat alweer 5 jaar. Wat 5 jaar geleden begon als een hobby is nu mijn fulltimebaan geworden.


‘Luisteren is natuurlijk het allerbelangrijkst’ is vanaf het allereerste begin mijn motto. Voor mij is het belangrijk dat het interieur echt voor de klant wordt ontworpen en past bij hun persoonlijkheid en de sfeer waar zij van houden. Ik kan werken met een totaal nieuw interieur of huidige elementen. Door middel van 3D tekeningen en verschillende ontwerpen laat ik klanten de mogelijkheden van hun (nieuwe) huis zien.


Na de eerste 2 jaar kreeg ik steeds vaker de vraag of ik klanten ook kon helpen bij de gehele uitvoering. Gaandeweg leerde ik een aantal fijne en betrouwbare partijen kennen. Nu 5 jaar later wordt 80% van de projecten door ons begeleid en uitgevoerd. Wat ben ik ontzettend blij met het mooie team om mij heen!


Bij Viver Interieur kan je dus terecht voor een totaal ontwerp voor de gehele woning. Dit kunnen ook zakelijke projecten zijn. Ook is het mogelijk om het project te laten uitvoeren of het begeleiden ervan.


Voor de komende jaren ligt de uitdaging in nog betere renderfoto’s te creëren, zodat de 3D ontwerpen nog realistischer gaan worden. Verder wil ik mij de komende jaren ook gaan verdiepen in interieurfotografie.


Op naar de 10 jaar! Ook behoefte aan interieuradvies, neem dan contact met ons op!
28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page