• Suzanne van der Hoeven

Kortere dagen, warme sfeer

De herfst zit weer in de lucht. Meestal de tijd van het jaar om je huis weer warm en gezellig te maken. Dit hoeft niet zo moeilijk te zijn, in deze blog ga ik speciale aandacht geven aan kussens en natuurlijk een mooie plaid.1. We nemen gemakshalve een grijze bank. Deze is in de meeste huiskamers wel te vinden; in een hoekmodel, groot, klein, klassiek, modern of industrieel, maar wel een beetje saai!
2. Fleur de bank op met een aantal mooie, warme kussens. Dit hoeft niet duur te zijn. Natuurlijk zijn ze te koop in woonwinkels, tuincentra of internet, maar je kunt ze ook vinden in goedkopere zaken, zoals de Hema, Leen Bakker en de Action.

Zelf breien of haken kan natuurlijk ook of maak ze van een oude trui!

Pas de kleuren van de kussens op elkaar aan en kijk wat match bij de kleuren die al in je huis zijn gebruikt. Maak het geheel af met een mooie, warme deken en gezellige kaarsen.
Laat de herfst nu maar komen!
93 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon