top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Fotobehang, het nieuwe schilderij

'You hate it or you love it' De tekst hierboven zegt het al; je houdt ervan of helemaal niet. Behang heeft een tijdje een wat stoffig imago gehad. Muren werden gestuukt en eventueel geverfd. Behang was leuk voor ouderen, maar echt niet meer hip!

Tegenwoordig is dit totaal niet meer zo, behang is er alle mogelijke prints en kleuren en kan een ruimte een prachtige boost geven. Ik ben zelf ook een liefhebber van behang! Een leuk patroon op de muur, een mooie kleur en het is ook nog eens goed voor de akoestiek. Maar wat moet je nou kiezen? Wil je iets anders, iets wat echt een 'eyecather' is en de ruimte gelijk een ander effect geeft, ga dan voor fotobehang! Een schilderij ophangen is niet meer nodig, aangezien het fotobehang op zich zelf al een schilderij is, eentje die perfect past op je wand. Voordelen:

  • Veel fotobehang kan op maat worden gemaakt, zodat hij precies op jouw muur past.

  • Een eigen foto kan je ook op fotobehang afdrukken. Dit maakt het echt persoonlijk en dan heb je iets wat niemand anders heeft!

  • Door een afbeelding te gebruiken in plaats van een herhalend patroon krijg je ook meer rust in het behang.

  • Er is in elke stijl wat te vinden.

Ik heb zelf laatst het behang van KEK Amsterdam op mijn keukenmuur geplakt. Je zou er niet snel aan denken om dat in je keuken te gebruiken, maar het geeft echt een supergaaf effect. Ik heb hem besteld bij: https://decorette.nl/winkels/maassluis/ Hieronder wat inspiratie + de foto's van mijn keukenmuur!70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page