top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Eindresultaat vrijstaande woning

Deze bewoners laten zelf een huis bouwen. Buiten dat het natuurlijk ontzettend leuk is om te doen, komen hier ook veel vragen bij kijken. Er zijn namelijk erg veel dingen waar je aan moet denken.


Vandaar dat ze gevraagd hebben of ik de indeling voor het interieur wil ontwerpen voor de gehele begane grond. Ook de slaapkamer en badkamers moeten worden ingericht.


De sfeer moet modern, strak en tijdloos zijn. Het interieur moet wel warm aanvoelen. Door de mooie raampartijen is het belangrijk dat er goed gebruik wordt gemaakt van de zichtlijnen naar buiten. Ik heb een combinatie gemaakt van natuurlijke materialen en moderne strakke elementen. Zo is de vloer strak en rustig, de warmte vind je weer in de echt houten keuken.


Verder is de vide met de mooie hanglampen de eyecather van de woonkamer! Vandaar dat ik hier ook de zithoek het gesitueerd. De natuurlijke materialen komen weer terug in de wandbekleding die helemaal doorloopt in de vide.


Verder is er voor de zithoek gekozen voor stoffen meubels en een hoogpolig tapijt. Dit zorgt weer voor een mooi contrast met de strakke vloer. Kleur vinden we terug op de wand bij de eethoek. Dit maakt het speels, breekt het geheel en zorgt voor warmte.

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page