top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Eindresultaat Ouderkerk aan de Amstel

Dit appartement heeft een totale verbouwing gehad! De keuken, zithoek en eethoek zaten eerst op een andere plek en zijn volledig omgegooid. Ook is de toegang naar de gang verplaatst en zijn daar mooie openslaande deuren voor gekomen om een chique uitstraling te krijgen.


Het moest een mooi geheel worden en warm en licht ogen. De vloerbedekking is uit de woning gehaald en daar is een mooie houtlook vloer voor teruggekomen. De stof op de bank heeft een lichte glans en sluit perfect aan bij het hoogpolige vloerkleed. Door de eettafel mooi vrij te zetten in de ruimte krijgt hij een luxe uitstraling.


Verder is er een maatwerk kast onder de ramen gemaakt en is er een op maat gemaakte vitrine kast gebouwd tussen de keuken en woonkamer in. Deze zit in de muur verwerkt en oogt daardoor rustig.


De keuken is strak en heeft een prachtige notenhouten deur. Deze is van gefrijnd hout wat helemaal in de nieuwste trends past en een mooie diepte geeft. De kasten van het kookeiland sluiten heel erg mooi aan op de kleur van de muur. Doordat het een eilandkeuken is, krijg je een woon-leef keuken en heb je contact met de woonkamer.


Ook over de verlichting is nagedacht. Zo is er een verlichtingsplan gemaakt en een verlaagd plafond in de woning gecreëerd.
11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page