• Suzanne van der Hoeven

Lalalaa Lente ✿


De lente is begonnen!! Wat een heerlijk gevoel, nu moet het alleen nog wat warmer worden en ik ben weer helemaal in mijn nopjes. De natuur verandert drastisch in dit seizoen. De bollen komen weer boven de grond vandaan en alle knopjes in de bloemen komen tevoorschijn en gaan zich verder ontwikkelen. De wereld wordt kleurrijk door alle mooie bloesem en het wordt weer heerlijk groen buiten!

Nou is mijn tip voor deze week, haal het groen ook naar binnen! Dit is echt de tijd om uit te pakken met mooie bloemen en planten!

Hieronder weer een inspiratie boost:

Inspiratie van Pinterest.


48 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon