• Suzanne van der Hoeven

Een betoverende Disney kerst


Sinterklaas is nog maar net met de boot terug naar Spanje en ik zit alweer in de kerststemming! Welkom 'Santa'!! Al een paar weken kijk ik ernaar uit om mijn woning weer in de kerstsfeer te brengen. Bij mij worden nu alle kerstspullen uit de dozen gehaald en het versieren mag beginnen. Kerstmuziekje op... daar gaan we!

Voor deze kerst heb ik een leuk simpel 'do it yourself idee' wat voor elke woning geschikt is en je kan je eigen creativiteit erop los laten gaan. Ik heb hem zelf in de Disney sfeer gemaakt, ontzettend leuk voor een kinderkamer. Al vinden 'grote' mensen zoals ik dit toch ook nog heel leuk'.

Tegenwoordig zijn glazen stolpen, zowel om op te hangen als neer te zetten erg in. In de zomer zijn ze leuk met een cactus erin, maar nu ga ik ze op een hele andere manier gebruiken.

Stappenplan:

1. Ik heb 2 glazen bollen/stolpen gekocht. Die van mij zien eruit als een gloeilamp. Je zou er ook drie bij elkaar kunnen hangen. Maar net hoeveel plek je hebt, al vind ik eentje wel een beetje zielig.

2. Op zoek naar mini kerstballetjes! Aangezien mijn thema Disney is ben ik op zoek gegaan naar Disney kerstballen. Ook heb je wat strooi sneeuw nodig en kerstboompjes. Ook had ik nog een leuk Disney beeldje wat er goed bijpaste (is Disney niet helemaal jouw ding? Dan kan je er je eigen thema aangeven of de kleur ballen zoeken die voor jouw woning geschikt zijn).

3. Hang ze aan een touwtje vast, je zou ze ook kunnen bevestigen met lijm.

4. Leg de sneeuw erin, zet er de kerstboompjes bij en de kerst kan beginnen!

Waar koop je het:

- Glazen gloeilampen bij de Driesprong in Zoetermeer maar zullen vast bij meer tuincentra te vinden zijn.

- De kerstbomen zijn te vinden in elke kerstshow van de tuincentra net zoals de sneeuw.

- De Disney kerstballen heb ik gevonden bij de Primark


170 keer bekeken

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon