• Suzanne van der Hoeven

Back again


Ik ben een tijdje stil geweest, dit door een heerlijke vakantie die ik erop heb zitten. Net terug van het prachtige Griekenland met zijn blauwe water, heerlijk eten en gastvrije bevolking. Een land waar je veel inspiratie op kan doen. De architectuur en het gebruik van kleuren is iets wat me echt aanspreekt. Hieronder een paar mooie foto's van de natuur.

Een echte aanrader en nu weer hard aan de slag. Ik heb veel nieuwe ideeën voor de komende projecten!


65 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon