• Suzanne van der Hoeven

Helemaal hip, je plant in een zak


Het ziet er misschien een beetje gek uit je plant in een papieren zak, maar ik vind het super leuk! De zakken zijn te koop in verschillende maten, zodat je voor elke plant een leuke zak hebt. Het is weer eens wat anders dan een standaard bloempot.

Aangezien ik op internet alleen heel grote en kleine zakken kon vinden, ben ik grote zakken gaan verknippen zodat ik voor elke plant een goede maat zak had. Hieronder leg ik uit hoe ik het heb gedaan.

- Koop papieren zakken met een witte buitenkant en een bruine binnenkant. Ik heb ze op internet gevonden bij: www.mevrouwaardbei.nl. Kies een grote maat, de prijs daarvan is ongeveer € 4,95.

- Yeahh, ze zijn binnen! Teken de maten op de zak. Je moet de maten iets groter nemen dan de werkelijke bloempotmaat.

-Daarna knip je hem uit, plak je de onderkant en de zijkant aan elkaar, zoals de originele zak en buig je het bovenste kantje om. Dan is hij klaar!

- Nu komt het leukste deel, zet je eigen tekening of tekst erop! Zoek op internet een afbeelding en/of tekst en zet het in spiegelbeeld.

- Print het uit met behulp van een laserprinter of een kopieerapparaat en leg het met de goede kant op de zak. (Plak het eventueel vast met een stukje schilderstape)

- Met een transferstift (AD marker, Blender P-0 201 van Chartpak) stift je over je papier heen. Doe dit stukje bij beetje. Wrijf daarna met een hard voorwerp ( bijvoorbeeld: de zijkant van een liniaal) stevig over de net gestifte afbeelding heen. De afbeelding komt nu op de zak.

- Zet een echte bloempot met je plant erin, aangezien het papier best kwetsbaar is.

* Je nieuwe hippe bloempot is klaar! Geniet ervan *

Vond je dit bericht leuk? Laat het mij weten, en delen is altijd lief:)


872 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon