• Suzanne van der Hoeven

Vergeet de slaapkamer niet!


De slaapkamer wordt vaak een beetje vergeten. 'Je bent er alleen als je gaat slapen' wordt er dan gezegd. Maar dat is natuurlijk niet waar, in je slaapkamer kom je tot rust en deze kan er daarom ook sfeervol en gezellig uitzien. Ik ben vandaag eens gaan snuffelen op Pinterest en heb hier wat leuke ideetjes voor jullie op een rijtje gezet. Welke slaapkamer spreekt jou het meeste aan?


48 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon