top of page
  • Suzanne van der Hoeven

Vrolijk maximalisme


De lichte pasteltinten en poederkleuren verdwijnen langzamerhand uit het interieur en maken plaats voor ‘vrolijk maximalisme’. Het zachte interieur, de lieve details en de poedertinten zijn niet meer de leidraad voor het nieuwe interieur. Het interieur krijgt een ‘volwassen’ uitstraling. In het nieuwe interieur willen we meer sfeer. De kleuren worden donkerder, warmer en intenser. Tevens mag alles in het interieur weer, laat de dramatiek maar komen!

Blauw is en zal altijd blijven in het interieur maar de tint wordt nu heel anders. De lichte koele blauwe tint is veranderd in een Kobaltblauwe kleur. Je kunt verschillende tinten van licht naar wat donkerder toepassen in je interieur. Denim Drift is de kleur voor 2017 gekozen door Flexa en sluit perfect aan bij de nieuwe kleuren en sferen. Bij deze kleur kan grijs ook heel goed worden toegepast. Geef de kleur blauw een duidelijk contrast door bijvoorbeeld het heldere geel toe te voegen. Het groen van het botanische interieur kennen we al even. De kleur groen en planten blijven nadrukkelijk aanwezig. Wel wordt de groene kleur warmer en soms zelf een tintje donkerder. Hierdoor creëer je een huiselijk en intiem gevoel. Is een groene muur wat te ‘knal’? Ga dan voor accessoires of extra planten.


88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page