• Suzanne van der Hoeven

We gaan beginnen!


Yeaah het is zover, mijn eerste blogbericht! Om Viver Interieur nog meer te laten stralen houd ik een gezellige blog bij. Hierin babbel ik bij over de nieuwste interieurtrends en hoe je dat gaat toepassen in je eigen interieur. Ook laat ik veel Pinterest foto's zien die mij inspireren en die ik graag met jullie wil delen, tevens zet ik er zelfgemaakte foto's op van mijn eigen huisje. Hier een eerste blik van mijn eigen interieur!


27 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon