top of page
IMG_5158.JPG

Wat doen wij:

Viver interieur is een ontwerp- en adviesbureau, gespecialiseerd in het inrichten van zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Wij kunnen kleine stylingtips en adviezen geven, maar ook een hele verbouwing regelen! 

Door middel van 3D tekeningen krijgt u een goed beeld hoe de nieuwe inrichting er uit gaat zien. Dit kan voor elke ruimte in het huis. Buiten dat er gekeken wordt naar kleur en stijl,  kan er ook een verlichtingsplan worden gemaakt en de keuken en/of badkamer worden ontworpen die perfect aansluiten op het nieuwe interieur.

Uiteraard kunt u het project zelf uitvoeren en met de tips, ideeën en ontwerpen het interieur realiseren.

Mocht u opzien tegen een eventuele verbouwing of het uitvoeren van het interieur project, dan kunnen wij dat geheel uit handen nemen. 

 

CBDEE888-E73A-4799-AC07-46C8E4C4847F.JPG

Suzanne van der Hoeven 

Eigenaresse Viver Interieur

Ik ben Suzanne van der Hoeven. Mijn grote passie is alles wat met interieur te maken heeft. Ik heb een

vier-jarige opleiding tot interieuradviseur afgerond. Inmiddels heb ik een jarenlange ervaring in de interieurbranche en ruime kennis van materiaal- en kleurgebruik, hierdoor kan ik de gewenste ruimte omtoveren tot wat u voor ogen heeft.

IMG_3024 2.jpg

Louise van der Hoeven 

Medewerkster Viver Interieur

Ik ben Louise van der Hoeven. Als medewerkster van Viver Interieur doe ik de bestellingen, handel de mail af en ga mee naar styling klussen, waar Suzanne een extra handje nodig heeft. Ik heb een grote liefde voor interieur en ook ik zit boordevol inspiratie!

Wie zijn wij?

bottom of page