top of page

Wensen:

De bewoners willen hun woning aanpakken en verbouwen. Er komt een nieuwe vloer, muren en plafonds worden gedaan, de keuken wordt vernieuwd en dan mag een nieuw interieur natuurlijk niet ontbreken!

Aangezien het een behoorlijke klus is, hebben ze gevraagd of ik 2 ontwerpen wilde maken, waardoor ze een goed beeld konden krijgen van de mogelijkheden van de nieuwe inrichting. 

Hieronder zijn de ontwerpen te zien!

Wensen:

Een mooi nieuw appartement, daar gaan deze bewoners naar toe, alleen moet alles nog gedaan worden. De keuken was net besteld, en daar moest een mooi passend interieur bij gemaakt worden. Een luxe uitstraling en een ruimtelijk effect waren de wensen!

Door op een juiste manier om te gaan met de ruimte, kleuren en materialen heb ik 2 totaal verschillende ontwerpen bedacht. De bewoners zijn nu optie 1 aan het uitvoeren.

Hieronder is het eindresultaat te zien!

Volg mij ook op pinterest

De mooiste sferen, leukste ideeën en nieuwste interieurs vind je op mijn Pinterest pagina. Inspiratie voor elk interieur vind je hier. Neem gerust een kijkje!

Babbel en lees mee op mijn blog

Houd mijn blog in de gaten! Hierin babbel ik gezellig over alles wat met interieur te maken heeft, en zo laat ik Viver Interieur nog meer stralen.

Wil je weten hoe anderen mijn werk vonden? Bekijk de recensies voor meer informatie. Heb ik jouw interieur gedaan en ben je er hartstikke blij mee, laat het weten!

Please reload

bottom of page