Wensen:

Een mooie vrijstaande nieuwbouwwoning waarvan de eerste paal nog de grond in moest gaan. Wel benaderden deze bewoners mij al snel, hoe lekker is het om alles al duidelijk te hebben voor het hele bouwproces gaat beginnen! 

Ik heb de inrichting van de begane grond samen met de keuken ontworpen om te zorgen dat het één geheel ging worden.De stijl is hip/modern en kidsproof, maar gezelligheid en warmte mochten ook zeker niet ontbreken!

Het eindresultaat is hieronder te zien:

Volg mij ook op pinterest

De mooiste sferen, leukste ideeën en nieuwste interieurs vind je op mijn Pinterest pagina. Inspiratie voor elk interieur vind je hier. Neem gerust een kijkje!

Babbel en lees mee op mijn blog

Houd mijn blog in de gaten! Hierin babbel ik gezellig over alles wat met interieur te maken heeft, en zo laat ik Viver Interieur nog meer stralen.

Wil je weten hoe anderen mijn werk vonden? Bekijk de recensies voor meer informatie. Heb ik jouw interieur gedaan en ben je er hartstikke blij mee, laat het weten!

Please reload

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon