Wensen:

Een zakelijk interieuradvies voor een restaurant dat in een oude vervallen Graan Maalderij gemaakt moest worden. Een hele klus waarbij de Graan Maalderij in ere moest worden hersteld. Ruwe muren, de oude houten vloer en het balken plafond dat moest blijven. De enige wens was dat het een hip restaurant moest worden waar werken, studeren en dineren kon worden gecombineerd. 

Perfect bij zo'n oud gebouw past de industriele stijl en op deze manier heb ik het ook ingericht. Door middel van verschillende hoekjes maak je zo'n grote ruimte toch aangenaam en gezellig!

Volg mij ook op pinterest

De mooiste sferen, leukste ideeën en nieuwste interieurs vind je op mijn Pinterest pagina. Inspiratie voor elk interieur vind je hier. Neem gerust een kijkje!

Babbel en lees mee op mijn blog

Houd mijn blog in de gaten! Hierin babbel ik gezellig over alles wat met interieur te maken heeft, en zo laat ik Viver Interieur nog meer stralen.

Wil je weten hoe anderen mijn werk vonden? Bekijk de recensies voor meer informatie. Heb ik jouw interieur gedaan en ben je er hartstikke blij mee, laat het weten!

Please reload

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon