Wensen:

Deze bewoonster gaat wonen in een nieuwbouwwoning. Het lastige hieraan is dat de keuzes al gemaakt moeten worden voordat je überhaupt in de woning bent geweest!

Daarom was ook aan mij de vraag om te helpen met de inrichting. Ze wilde het een keer goed aanpakken en later geen spijt krijgen dat het toch niet zo was geworden als dat ze had bedacht. Ik heb daarom drie verschillende indelingen ontworpen waarbij je het gevoel al hebt dat je in de woning staat. 

Ontwerp 3 wordt nu uitgevoerd!

Volg mij ook op pinterest

De mooiste sferen, leukste ideeën en nieuwste interieurs vind je op mijn Pinterest pagina. Inspiratie voor elk interieur vind je hier. Neem gerust een kijkje!

Babbel en lees mee op mijn blog

Houd mijn blog in de gaten! Hierin babbel ik gezellig over alles wat met interieur te maken heeft, en zo laat ik Viver Interieur nog meer stralen.

Wil je weten hoe anderen mijn werk vonden? Bekijk de recensies voor meer informatie. Heb ik jouw interieur gedaan en ben je er hartstikke blij mee, laat het weten!

Please reload

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon