top of page

Wensen:

Hieronder de vraag van deze bewoners: " Wij wonen 25 jaar in onze woning en we hebben al van alles geprobeerd om de inrichting ‘modern en gezellig’ te krijgen, maar het lukt ons niet." 

Die vraag is natuurlijk iets waar ik dolgraag mee wil helpen! De woning is moeilijker in te richten, aangezien ze met een schuine muur zitten. Ik heb in drie verschillende tekeningen laten zien dat je de muur goed kan gebruiken. De bewoners wilden een aantal meubels, waaronder de eetkamerset, meenemen naar het nieuwe interieur, dit is ook in het ontwerpplan verwerkt. 

Het project is inmiddels af en het eindresultaat is hieronder te zien!

Volg mij ook op pinterest

De mooiste sferen, leukste ideeën en nieuwste interieurs vind je op mijn Pinterest pagina. Inspiratie voor elk interieur vind je hier. Neem gerust een kijkje!

Babbel en lees mee op mijn blog

Houd mijn blog in de gaten! Hierin babbel ik gezellig over alles wat met interieur te maken heeft, en zo laat ik Viver Interieur nog meer stralen.

Wil je weten hoe anderen mijn werk vonden? Bekijk de recensies voor meer informatie. Heb ik jouw interieur gedaan en ben je er hartstikke blij mee, laat het weten!

Please reload

bottom of page