In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

J.F. Kennedylaan 7

2661 JH Bergschenhoek

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Wensen:

Hieronder de vraag van deze bewoners: " Wij wonen 25 jaar in onze woning en we hebben al van alles geprobeerd om de inrichting en kleuren ‘modern en gezellig’ te krijgen, maar het lukt ons niet." 

Die wens is natuurlijk iets waar ik dolgraag mee wil helpen! De woning is moeilijker in te richten aangezien ze met een schuine muur zitten. Ik heb in drie verschillende tekeningen laten zien dat je de muur goed kan gebruiken. Ook qua kleur gebruik, stijl en materialen heb ik er een geheel van gemaakt. 

De bewoners zijn ondertussen bezig met de uitvoering en gaan voor optie 1 in combinatie met optie 2!

Volg mij ook op pinterest

De mooiste sferen, leukste ideeën en nieuwste interieurs vind je op mijn Pinterest pagina. Inspiratie voor elk interieur vind je hier. Neem gerust een kijkje!

Babbel en lees mee op mijn blog

Houd mijn blog in de gaten! Hierin babbel ik gezellig over alles wat met interieur te maken heeft, en zo laat ik Viver Interieur nog meer stralen.

Wil je weten hoe anderen mijn werk vonden? Bekijk de recensies voor meer informatie. Heb ik jouw interieur gedaan en ben je er hartstikke blij mee, laat het weten!

Please reload