In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

J.F. Kennedylaan 7

2661 JH Bergschenhoek

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Griekse invloeden mee naar huis

Na het afgelopen drukke en hectische jaar was ik toe aan een heerlijke vakantie en even rust. Die heb ik gevonden op het mooie eiland Rhodos in Griekenland!

 

De vakantiepret begon toen wij uit het vliegtuig stapten en de aangename warmte voelden die er in de maand juni op Rhodos hangt. Ons hotel gelegen aan de zee was heerlijk. Toen ik eenmaal op een bedje lag, met een boek en in de warme zon, kon ik tot rust komen.

 

Om weer nieuwe inspiratie op te doen voor aankomend jaar moest ik natuurlijk wel een beetje om me heenkijken. Waarom werd ik zo rustig van deze omgeving? Lag het aan de natuur, de kleuren, het materiaal gebruik misschien? Of was het toch de warme zon?

 

Vanwege de warmte wordt er veel gebruik gemaakt van lichte kleuren, de meeste huisjes zijn wit en met mooi stucwerk. Als we naar de Griekse woningen kijken, staan de woningen vaak vrij en hebben een tuin waar of een paar diertjes staan of lekkere groente wordt verbouwd. De lichte kleuren maken het interieur vriendelijk en rustig, verder wordt er ook niet met drukke kleuren gewerkt maar met aardetinten. Überhaupt zijn donkere tinten veel te warm in dit soort omgevingen dus dat zie je daar ook niet. Griekenland staat natuurlijk bekend om de wit met blauwe huisjes. De kleur blauw is net zo diepblauw als de zee, die je op een eiland altijd om je heen hebt. Er wordt gebruikt gemaakt van lichte stoffen, mooi aardewerk servies en niet teveel tierelantijntjes. Elk voorwerp heeft een functie. Kleine raampjes, waar vrolijke bloemen voor staan, dat typeert toch wel een beetje Griekenland. Logisch dat je daar heerlijk kan ontspannen.

 

Wil je rust in je interieur? Probeer de stijl die ik hierboven heb neergezet eens toe te passen in je eigen woning, dat moet vast lukken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Vtwonen beurs 2019

October 10, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten

October 10, 2019

September 20, 2019

Please reload

Archief
Please reload