In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

J.F. Kennedylaan 7

2661 JH Bergschenhoek

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Lente kriebels

March 15, 2017

                              Lente

'Kom laten we de bloemetjes buiten zetten'!

 

Ik begin het altijd te voelen aan de kriebels in mijn neus. De lente komt er weer aan. ‘Hatsjoee’. Maar natuurlijk zie ik nu ook al de zonnestralen steeds verder het huis binnen schijnen en heb ik de afgelopen dagen mijn winterjas aan de kapstok laten hangen. Hier wordt toch ieder mens vrolijk van! De vitamine D pil kan in het stripje blijven zitten, en ik zit nu heerlijk met mijn iets wat bleke huid op het balkon. 

 

Maar hoe halen we nou de winter en de kou uit ons huis? Breng kleur in je interieur, maak het licht en vrolijk. Koop nieuwe bloemen en planten en zet al hier en daar een paasei of schaapje neer. Ik ben voor jullie op Pinterest gaan zitten speuren en tevens in mijn eigen huis. Ik heb alle foto's op een rijtje gezet! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Vtwonen beurs 2019

October 10, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten

October 10, 2019

September 20, 2019

Please reload

Archief
Please reload