In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

J.F. Kennedylaan 7

2661 JH Bergschenhoek

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

We gaan beginnen!

October 9, 2016

Yeaah het is zover, mijn eerste blogbericht! Om Viver Interieur nog meer te laten stralen houd ik een gezellige blog bij. Hierin babbel ik bij over de nieuwste interieurtrends en hoe je dat gaat toepassen in je eigen interieur. Ook laat ik veel Pinterest foto's zien die mij inspireren en die ik graag met jullie wil delen, tevens zet ik er zelfgemaakte foto's op van mijn eigen huisje. Hier een eerste blik van mijn eigen interieur!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Vtwonen beurs 2019

October 10, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten

October 10, 2019

September 20, 2019

Please reload

Archief
Please reload