Viver Interieur

Laat je stralen!

Prijzen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Geen onduidelijke offertes waar je aan vast zit, maar eenvoudige pakketten waarbij je niet voor onverwachte kosten komt te staan!

Portfolio

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

"Hallo huis, je krijgt een nieuw jasje en wordt helemaal mooi gemaakt en opgeknapt. Je krijgt een nieuw kleurtje en sfeervolle meubels. We zijn nieuwsgierig en hopen dat als je af bent je nog meer gaat stralen! Ik zet de koekjes en thee alvast klaar en straks komt alle visite jou bewonderen, je weergeeft onze persoonlijkheid en straalt onze warmte uit! Wat staat je nieuwe jasje goed ♥"

Wie ben ik?

Suzanne van der Hoeven

Als een groot interieurliefhebber ben ik altijd bezig met de nieuwste trends, kleuren en stijlen. Ik houd ervan om mensen gelukkig te maken met een nieuw interieur! Ik stop niet eerder met ontwerpen tot het helemaal naar mijn  zin is en u tevreden bent!

Facebook

Like mijn Facebook pagina! Hier vertel ik hoe het gaat met Viver interieur en mijn projecten. Nieuwtjes worden vertelt maar je kan hier ook vragen stellen of opmerkingen achterlaten.

Pinterest

De mooiste sferen, leukste ideeën en nieuwste interieurs vind je op mijn Pinterest pagina. Inspiratie voor elk interieur vind je hier. Neem gerust een kijkje!

Instagram

Werk je het liefst met Instagram? Ook hier kan je me volgen en op de hoogte blijven. Tevens zet ik hier ook de mooiste sferen, leukste ideeën en nieuwste interieurs op!

Hieronder is het ontwerp te zien!

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon