Moodboard

Wensen:

Zien hoe je nieuwbouwwoning gaat worden als hij nog niet gebouwd is, kan heel moeilijk zijn. Daarom hebben deze bewoners mij ingeschakeld. 

Een mooi licht interieur, Scandinavisch maar toch stoer en niet te vergeten een hoekje voor de kinderen. Een heerlijk huis waar het hele gezin van kan genieten. Ik heb ontwerpen, een verlichtingsplan en een shoppinglist (zodat de meubels niet fout werden gekocht) gemaakt voor de woning.

 

Hieronder is het eindresultaat te zien!

Hieronder is het ontwerp te zien!

Volg mij ook op pinterest

De mooiste sferen, leukste ideeën en nieuwste interieurs vind je op mijn Pinterest pagina. Inspiratie voor elk interieur vind je hier. Neem gerust een kijkje!

Babbel en lees mee op mijn blog

Houd mijn blog in de gaten! Hierin babbel ik gezellig over alles wat met interieur te maken heeft, en zo laat ik Viver Interieur nog meer stralen.

Wil je weten hoe anderen mijn werk vonden? Bekijk de recensies voor meer informatie. Heb ik jouw interieur gedaan en ben je er hartstikke blij mee, laat het weten!

Please reload

3d tekening voorstel

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon