Wensen:

Een grote opdracht, ik moest meedenken met de woonkamer, slaapkamer en kinderslaapkamer. Aangezien het een nieuwbouwwoning is die nog gebouwd moest worden heb ik duidelijke 3D tekeningen gemaakt van hoe het eindresultaat zou gaan worden. Beneden is het een grote ruimte die ingericht moest worden met een frisse, stoere look. De gehele benedenverdieping moest voorzien worden van nieuwe meubels. En boven moesten praktische indelingen worden bedacht voor de opbergruimte. 

Hieronder zie je het eindresultaat van de woonkamer en keuken!

Volg mij ook op pinterest

De mooiste sferen, leukste ideeën en nieuwste interieurs vind je op mijn Pinterest pagina. Inspiratie voor elk interieur vind je hier. Neem gerust een kijkje!

Babbel en lees mee op mijn blog

Houd mijn blog in de gaten! Hierin babbel ik gezellig over alles wat met interieur te maken heeft, en zo laat ik Viver Interieur nog meer stralen.

Wil je weten hoe anderen mijn werk vonden? Bekijk de recensies voor meer informatie. Heb ik jouw interieur gedaan en ben je er hartstikke blij mee, laat het weten!

Please reload

Hieronder is het ontwerp te zien!

Indeling 1

Indeling 2

Indeling 3

Drie verschillende indelingen van de slaap- en kinderkamer

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon