Wensen:

Een gave loft in hartje Rotterdam. Maar hoe richt je dat in en behoud je de architectuur van het gebouw?

 

Door te werken met een aantal grote meubels behoud ik de openheid. Een moderne en strakke vloer benadrukt dat nog meer. De slaapkamer moest praktisch worden ingericht. En tevens moest ik meedenken waar de praktijk aan huis zou komen. De openheid is in de hal, woonkamer en keuken heel duidelijk, terwijl de slaapkamer en praktijkruimte veel intiemer ogen. 

Volg mij ook op pinterest

De mooiste sferen, leukste ideeën en nieuwste interieurs vind je op mijn Pinterest pagina. Inspiratie voor elk interieur vind je hier. Neem gerust een kijkje!

Babbel en lees mee op mijn blog

Houd mijn blog in de gaten! Hierin babbel ik gezellig over alles wat met interieur te maken heeft, en zo laat ik Viver Interieur nog meer stralen.

Wil je weten hoe anderen mijn werk vonden? Bekijk de recensies voor meer informatie. Heb ik jouw interieur gedaan en ben je er hartstikke blij mee, laat het weten!

Please reload

In mijn portfolio vind je mijn projecten. Ik maak een uniek ontwerp dat op jullie wensen aansluit. Tob daarom niet langer, ga onderuit zitten en laat mij het ontwerp voor jullie bedenken.

Diensten:                                                                                           Portfolio:

Contact:

Viver Interieur

Akkerdistel 13

3068 NA Rotterdam 

Nederland

06 15 67 22 45

Viverinterieur@hotmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon